تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
مرغ را 4 تكه كنید و در كره تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه مرغ را از تابه درآورید و پیاز را در همان تابه تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا قدری نمك، فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید.
سپس مرغ را با پیاز و 1 پیمانه آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم، بپزید. اكنون آرد ذرت، آب پرتقال، پوست پرتقال و شكر را در قابلمه دیگری بریزید و با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود.
آنگاه سس فراهم كرده و زعفران را روی مرغ پخته بریزید و 15 دقیقه دیگر، مرغ را بپزید. اینك فیلههای پرتقال را بیفزائید و پس از 5 دقیقه، مرغ را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.
یادآوری: میتوانید بهجای مرغ از 8 عدد بلدرچین نیز برای تهیه این خوراك استفاده كنید.