آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت، پیاز، نمک و فلفل را در تابه مناسبی بریزید، روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا گوشت پخته و نرم شود و آب آن کاملا کشیده شود.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به شکل دایره پهن کنید و در سینی فر یا قالب مخصوص پیتزا قرار دهید. حالا رویش را با سس آغشته کنید و قدری پنیر بپاشید.
اینک گوشت، قارچ، فلفل دلمهای، فیله گوجه فرنگی و پودر آویشن را بریزید و در نهایت مخلوط پنیر موزارلا و گودا را رویش بپاشید .
حالا پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.