Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

پیتزا گوشت و قارچ

پیتزا گوشت و قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 عدد

گوشت چرخکرده 150 گرم

پیاز رنده کرده 1 عدد کوچک

نمک و فلفل به میزان لازم

خمیر پیتزا  150 گرم

سس پیتزا 2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا  رنده کرده 120 گرم

پنیر گودا رنده کرده 800 گرم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 150-200 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده   یک‌سوم پیمانه

فیله گوجه‌فرنگی ریز خرد کرده یک‌سوم پیمانه

پودر آویشن یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت، پیاز، نمک و فلفل را در تابه مناسبی بریزید، روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا گوشت پخته و نرم شود و آب آن کاملا کشیده شود.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به شکل دایره پهن کنید و در سینی فر یا قالب مخصوص پیتزا قرار دهید. حالا رویش را با سس آغشته کنید و قدری پنیر بپاشید.

اینک گوشت، قارچ، فلفل دلمه‌ای، فیله گوجه فرنگی و پودر آویشن را بریزید و در نهایت مخلوط پنیر موزارلا  و گودا را رویش بپاشید .

حالا پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.

برچسب ها: غذای مللانواع پیتزاآشپزباشیاعظم گلزارمنشپیتزا ایتالیاییغذای ایتالیاییپیتزا گوشتپیتزا گوشت و قارچ تعداد بازديد: 1539 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است