تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی
روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه سیبزمینی، بامیه، هویج و پیازچه را بیفزائید و تفت دهید. حالا رب گوجهفرنگی، زردچوبه، نمك، فلفل، زیره و ادویة تندوری را بیفزائید و تفت دهید. اكنون آب گوجهفرنگی را افزوده و 20 دقیقه خوراك را بپزید.
سپس قارچ و آلو را درون خوراك بریزید و بگذارید خوراك جا بیفتد. اینك گوجهفرنگی خشك و زیتون را به خوراك افزوده و پس از 5 دقیقه، خوراك را از روی حرارت بردارید. اكنون راگو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.
یادآوری: برای تهیه ادویه تندوری؛ زنجفیل، زیره، تخم گشنیز، پاپریكا، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز (از هر كدام یك قاشق چایخوری) را با هم مخلوط و آسیاب كنید. از این مقدار ادویه، دو و نیم قاشق سوپخوری ادویة تندوری خواهید داشت.