Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

سیب زمینی برشته با سس لیمو

سیب زمینی برشته با سس لیمو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره  30 گرم

پیاز خرد كرده  1 عدد

سیب زمینی درشت رنده كرده 3 عدد متوسط

تخم‌مرغ 1 عدد

كره اضافی  20 گرم

روغن مایع 6 قاشق سوپخوری

پیازچه برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس لیمو و پیازچه

پنیر خامه‌ای 90 گرم

خامه 2 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

پیازچه خرد كرده1 قاشق سوپخوری 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه سیب‌زمینی را بیفزائید و تفت دهید تا چسبنده شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سیب‌زمینی خنك شود.

حالا تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری سر پر، از این مخلوط بردارید و به شكل دایره درآورید. كره اضافی (20 گرم) و روغن را در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید و دو طرف سیب‌زمینی‌ها را در آن سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شود. اینك سیب‌زمینی برشته را در ظرف مناسبی بچینید و با سس لیمو و پیازچه بیارائید.

روش تهیه سس لیمو و پیازچه: پنیر خامه ای و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا صاف و یكدست شود.آن گاه پوست لیمو، آبلیمو و پیازچه را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزي با سيب زمينيسیب زمینی برشته با سس لیموآموزش سيب زميني برشتهمواد لازم سيب زميني برشتهروش تهيه سيب زميني برشته با سس تعداد بازديد: 1573 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است