تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آنگاه سیبزمینی را بیفزائید و تفت دهید تا چسبنده شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سیبزمینی خنك شود.
حالا تخممرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری سر پر، از این مخلوط بردارید و به شكل دایره درآورید. كره اضافی (20 گرم) و روغن را در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید و دو طرف سیبزمینیها را در آن سرخ كنید تا طلائیرنگ شود. اینك سیبزمینی برشته را در ظرف مناسبی بچینید و با سس لیمو و پیازچه بیارائید.
روش تهیه سس لیمو و پیازچه: پنیر خامه ای و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا صاف و یكدست شود.آن گاه پوست لیمو، آبلیمو و پیازچه را بیفزائید و مخلوط كنید.