آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
آب ولرم، یك قاشق چایخوری شكر و مایه خمیر را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و 5 دقیقه صبر كنید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه شیر، شكر باقیمانده، نمك، تخممرغ و كره را در كاسه مناسبی بریزید و مایه خمیر را بیفزائید.
حالا آرد را كمكم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، 5 دقیقه ورز دهید و آن را در كاسه چربكرده قرار دهید.
رویش را بپوشانید و در حدود یك ساعت كنار بگذارید تا حجمش دوبرابر شود. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید و دایرههایی به قطر 8 سانتیمتر از آن ببرید.
حالا در هر خمیر یك قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و چهار گوشه خمیر را به هم بچسبانید و با فاصله در سینی چربكرده، بچینید و رویشان تخممرغ بمالید.
بعد از 10 دقیقه، آن را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، فطایر را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اینك فطایر را برای پذیرایی، در دیس مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: پنیر، پیازچه و جعفری را با هم مخلوط كنید.