Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 25 مهر 1403 - 11:41

كوفته مرغ كنجدی

كوفته مرغ كنجدی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

سینه‌ی مرغ 175 گرم

 

سیر 2 حبه

 

زنجفیل تازه و پوست گرفته یك قطعه‌ی 2 سانتیمتری

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 4 عدد

 

آرد ذرت یك قاشق چایخوری

 

كنجد 60 گرم

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

سس گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری

 

سس چیلی یك قاشق سوپخوری

 

زنجفیل تازه برای تزئین به میزان لازم

 

پسته‌ی خردكرده و مزه‌دار كرده برای تزئین به میزان لازم

 

شوید تازه برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا مرغ، سیر، زنجفیل، سفیده‌ی تخم‌مرغ و آرد ذرت را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید و صبر كنید تا مواد، صاف و یكدست شود.

حالا از مایه، 20 عدد كوفته‌ریزه درست كنید، در كنجد بغلتانید و كنار بگذارید.

سپس در ظرف مناسبی (ووك)، روغن را روی حرارت داغ كنید و كوفته‌ها را در آن سرخ نمائید.

آن‌گاه روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

حالا مقداری سس در ظرف پذیرائی بریزید و كوفته‌ها را روی آن بچینید و با زنجفیل تازه، شوید و پسته، تزئین نمائید.

روش تهیه‌ی سس

2 نوع سس را با هم مخلوط كنید و در پذیرائی استفاده كنید.

روش تهیه‌ی پسته‌ی مزه‌دار كرده

پسته‌ها را خردكنید و نمك و فلفل به آن‌ها بزنید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید تا پسته‌ها برشته شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کوفتهانواع کوفتهآشپزباشیسس کوفتهكوفته مرغ كنجدیمزه دار کردن پسته تعداد بازديد: 1450 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است