آشپزباشی- فاطمه درویش
ابتدا مرغ، سیر، زنجفیل، سفیدهی تخممرغ و آرد ذرت را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید و صبر كنید تا مواد، صاف و یكدست شود.
حالا از مایه، 20 عدد كوفتهریزه درست كنید، در كنجد بغلتانید و كنار بگذارید.
سپس در ظرف مناسبی (ووك)، روغن را روی حرارت داغ كنید و كوفتهها را در آن سرخ نمائید.
آنگاه روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
حالا مقداری سس در ظرف پذیرائی بریزید و كوفتهها را روی آن بچینید و با زنجفیل تازه، شوید و پسته، تزئین نمائید.
روش تهیهی سس
2 نوع سس را با هم مخلوط كنید و در پذیرائی استفاده كنید.
روش تهیهی پستهی مزهدار كرده
پستهها را خردكنید و نمك و فلفل به آنها بزنید و در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید تا پستهها برشته شود.