آشپزباشی –اعظم گلزارمنش
ابتدا در ظرف مناسب مایكروویو، كره، روغن زیتون، پیاز و سیر را بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه ظرف را به مدت 4 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 100 درصد بگذارید.
سپس ظرف را از دستگاه، بیرون آورید و سینه مرغ و پودر پاپریكا را به مواد بیفزائید و با هم مخلوط كنید. حالا دوباره ظرف حاوی مواد را 10 دقیقه، در دستگاه با قدرت 100 درصد بگذارید تا مرغ، برشته شود.
اینك ظرف را، از دستگاه بیرون آورید. خامه، پوست لیمو، آبلیمو، خردل، قرص عصاره مرغ، آرد ذرت، آب و پیازچه را درون مخلوط مرغ، بریزید و ظرف را در دستگاه با قدرت 100 درصد بگذارید و 3 دقیقه دیگر، خوراك را بپزید.
اكنون مرغ را برش بزنید، برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و سس را رویش بریزید.