آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
بلغور را به مدت 30 دقیقه بخیسانید، بعد آن را درون صافی بریزید و با دست بفشارید تا آب اضافیاش گرفته شود. آنگاه بلغور، گوشت، پیاز، نمك و فلفل را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید، صبر كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود و حالا هر بار به اندازه یك نارنگی كوچك از مایه بردارید و به شكل بیضی درآورید و حفرهای در طول آن ایجاد كنید.
سپس با مایه میانی درون این حفره را پر كنید و انتهای حفره را ببندید. اكنون كبهها را در ظرفی بچینید، رویش را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید.
حالا كبهها را در روغن داغ سرخ كنید تا بپزند و طلایی رنگ شوند. اكنون كبهها را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید و همراه با سس میل كنید.
روش تهیه مواد میانی: فیله ماهی را بخارپز كنید بعد خرد نمائید. آنگاه كره را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس ماهی، گشنیز، زیره، خلال بادام، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا تابه را از روی حرارت بردارید و همین كه مواد خنك شدند، مصرف كنید.
روش تهیه سس: ارده و آب را در پارچ دستگاه مخلوطكن یا غذاساز بریزید و روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند. آنگاه سركه، سیر، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس آن را در ظرفی بریزید و جعفری را اضافه كنید. اگر سس خیلی سفت بود، میتوانید قدری آب به آن بیفزائید.
یادآوری: در صورت تمایل میتوانید سر كبهها را از یك طرف باز بگذارید.