آشپزباشی- شهین کبیری
نیمی از روغن زیتون را همراه با كره در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید حالا ژامبون، پیاز، كرفس و هویج را بیفزائید و تفت دهید. تا نرم شوند سپس گوشت را افزوده و پیوسته هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر كند.
اكنون آب گوشت، رب گوجهفرنگی، نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت بپزد سپس 2 قاشق سوپخوری از باقیمانده روغن را در تابه دیگری بریزید و سوسیسها را در آن سرخ كنید به مواد قبلی بیفزائید. سپس پنیر پارمزان و خرده نان را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا در قابلمه مناسبی آب و كمی نمك بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه ورقههای لازانیا را در آب جوش قرار دهید تا كمی نرم شود. سپس از آب خارج كنید. ظرف نسوزی را چرب كنید و یك ردیف لازانیا در آن بچینید. حالا مخلوط گوشت را روی آن بریزید و دو ورقه دیگر لازانیا روی آن بگذارید.
اكنون تخممرغ و پنیر خامهای را با یكدیگر مخلوط كنید و روی آخرین ورقه لازانیا بریزید و رویش پنیر موزارلا و جعفری بپاشید حالا ظرف را در مایكروویو با قدرت 100 یا 900 وات به مدت10 دقیقه قرار دهید. تا پنیر ذوب و طلائی رنگ شود.