آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
خمیر نیمه آماده را در سینی مخصوص پیتزا بگذارید. آنگاه سس را بیفزائید و با قلمو روی سطح خمیر را کاملا به سس آغشته کنید.
حالا قدری از پنیر موزارلا را روی سطح خمیر بپاشید. سپس میگو، ماهی تن و کیلکا را رویش قرار دهید و پودر آویشن را بپاشید .
اینک با فلفل دلمهای آن را بیارائید و از مخلوط پنیر بلوچیز و پنیر موزارلا رویش بپاشید. سپس پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر برشته و طلایی شود.
یادآوری: پس از آماده شدن پیتزا میتوانید با سس مورد نظر آن را میل کنید.