آشپزباشی - سرمه جلیلی
فیله مرغ را بشویید و روی هوله آشپزخانه بگذارید تا کاملاً خشک شود. آنگاه آن را لای دو ورقه نایلون قرارداد و با بیفتک کوب یا گوشتکوب دو سه ضربه ملایم بزنید تا کمی صاف و نرم شود.
سپس روی هر فیله را ابتدا کمی کره بمالید و سپس به ماست آغشته کرده و با نمک و فلفل مزه دارکنید.
حالا فیلهها را به سیخ چوبی بکشید و سماق را روی فیله بریزید. و در روغنداغ فیلهها را سرخ کنید. این کباب را هم با نان و هم با برنج میتوانید سرو کنید.
روش تهیه سس: تمام مواد سس را در شیشهای مناسب بریزید، در شیشه را ببندید و تکان دهید تا سس کاملاً مخلوط شود.
یادآوری 1: بهتر است مرغ را از شب قبل داخل آب پیاز، زعفران، آبلیمو و پودر سیر بخوابانید تا مزهدار شود.
یادآوری 2: در صورتی که غذای تند مصرف نمیکنید به جای فلفل قرمز از فلفل سیاه یا شیرین استفاده نمائید.
یادآوری 3: میتوانید مقداری گوجه را حلقه کرده و با کره تفت دهید و همراه کباب سرو کنید.