آشپزباشی- ایران کوهستانی
آرد ذرت، ادویه، تخممرغ و سس سویا را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط كنید.
آنگاه ماهی را به شكل مكعب های 2 سانتیمتری خرد كنید و در مخلوط فراهم كرده بریزید.
روی كاسه را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید.
ترهفرنگی، قارچ و زنجفیل را بیفزائید و قدری تفت دهید تا ترهفرنگی نرم شود.
سپس روغن كنجد و گشنیز را با آن مخلوط نمائید. اكنون روغن را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق بگذارید و تكههای ماهی را در آن سرخ كنید.
اینك نودل را در كاسه بریزید، آب داغ را به آن بیفزائید و 5 دقیقه صبر كنید تا نودل بپزد سپس آن را در صافی بریزید.
حالا نودل، مخلوط ترهفرنگی و ماهی را با هم مخلوط كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با پیازچه بیارائید.
یادآوری: پنج ادویه، یك ادویه چینی است كه شامل 2 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه، 8 شاخه انیس (بادیان ستارهای) خشك شده،
یكدوم قاشق چایخوری پودر میخك، 1 قاشق سوپخوری پودر دارچین و 1 قاشق سوپخوری پودر رازیانه است.