Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

ماهی برشته با رشته فرنگی

ماهی برشته با رشته فرنگی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد ذرت یك‌چهارم پیمانه

 

پودر پنج ادویه 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

سس سویا 2 قاشق چایخوری

 

فیله ماهی شیر 500 گرم

 

كره 40 گرم

 

تره‌فرنگی خردكرده 1 عدد

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده 6 عدد

 

زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

روغن كنجد 2 قاشق چایخوری

 

گشنیز خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

نودل 250 گرم

 

پیازچه خردكرده 2 ساقه

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

آرد ذرت، ادویه، تخم‌مرغ و سس سویا را در كاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه ماهی را به شكل مكعب های 2 سانتیمتری خرد كنید و در مخلوط فراهم كرده بریزید.

روی كاسه را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید.

تره‌فرنگی، قارچ و زنجفیل را بیفزائید و قدری تفت دهید تا تره‌فرنگی نرم شود.

سپس روغن كنجد و گشنیز را با آن مخلوط نمائید. اكنون روغن را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق بگذارید و تكه‌های ماهی را در آن سرخ كنید.

اینك نودل را در كاسه بریزید، آب داغ را به آن بیفزائید و 5 دقیقه صبر كنید تا نودل بپزد سپس آن را در صافی بریزید.

حالا نودل، مخلوط تره‌فرنگی و ماهی را با هم مخلوط كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با پیازچه بیارائید.

یادآوری: پنج ادویه، یك ادویه چینی است كه شامل 2 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه، 8 شاخه انیس (بادیان ستاره‌ای) خشك شده،

یك‌دوم قاشق چایخوری پودر میخك، 1 قاشق سوپخوری پودر دارچین و 1 قاشق سوپخوری پودر رازیانه است.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیغذای دریاییغذای مللدستور پخت ماهیآشپزباشیماهی و رشته فرنگی تعداد بازديد: 1371 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است