آشپزباشی- فاطمه درویش
ابتدا در ظرف مناسبی، گوشت مرغ، مغز پسته، آبلیمو و یك عدد از تخممرغ همزده را بریزید و با هم مخلوط سازید. حال از مایه به دست آمده، 16 عدد كوفته درست كنید.
ابتدا در آرد، بعد در تخممرغ همزده و سپس در مخلوط بادام و پودر نان بغلتانید و با دست بفشارید تا پودرنان و بادام به كوفتهها بچسبد. حالا كوفتهها را به مدت نیمساعت در یخچال بگذارید.
آنگاه سینی فر را چرب كنید، كوفتهها را در آن بچینید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ شود. اینك مقداری سس لیمو در ظرف مناسب بریزید و كوفتهها را روی آن بچینید و با برگ جعفری بیارائید.
روش تهیه سُس لیمو: ابتدا در یك ظرف مناسب آب مرغ و پنیر خامهای را بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا سس صاف و یكدست شود حالا آبلیمو، جعفری و پیازچه را بیفزائید و سس را از روی حرارت بردارید و با كوفته میل كنید.