Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

توپ‌های مرغ بادامی با سس لیمو

توپ‌های مرغ بادامی با سس لیمو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوشت سینه‌ مرغ ریز خردكرده 350 گرم

 

مغز پسته‌ خردكرده 50 گرم

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

آرد برای غلتاندن به میزان لازم

 

بادام پوست‌كنده و خردكرده 75 گرم

 

پودر نان 75 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس لیمو

 

آب‌مرغ 150 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

پنیر خامه‌ای 225 گرم

 

آبلیمو 15 میلی‌لیتر (یك قاشق سوپخوری)

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خردكرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا در ظرف مناسبی، گوشت مرغ، مغز پسته، آبلیمو و یك عدد از تخم‌مرغ همزده را بریزید و با هم مخلوط سازید. حال از مایه به دست آمده، 16 عدد كوفته درست كنید.

ابتدا در آرد، بعد در تخم‌مرغ همزده و سپس در مخلوط بادام و پودر نان بغلتانید و با دست بفشارید تا پودر‌نان و بادام به كوفته‌ها بچسبد. حالا كوفته‌ها را به مدت نیم‌ساعت در یخچال بگذارید.

آن‌گاه سینی فر را چرب كنید، كوفته‌ها را در آن بچینید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ شود. اینك مقداری سس لیمو در ظرف مناسب بریزید و كوفته‌ها را روی آن بچینید و با برگ جعفری بیارائید.

روش تهیه سُس لیمو: ابتدا در یك ظرف مناسب آب مرغ و پنیر خامه‌ای را بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا سس صاف و یكدست شود حالا آبلیمو، جعفری و پیازچه را بیفزائید و سس را از روی حرارت بردارید و با كوفته میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغانواع مرغطرز تهیه مرغمواد اولیه مرغآموزش مرغآشپزباشیفاطمه درویشمرغ با سس لیمودستور توپ‌های مرغتوپ‌های مرغ بادامی تعداد بازديد: 1344 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است