تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
كدو، روغن زیتون، سیر و تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه مخلوط كدو را در قالب چربكرده به قطر 5/22 سانتیمتر بریزید. حالا پنیرها را با هم مخلوط كنید و یك قاشق سوپخوری از آن را روی مخلوط كدو بریزید و فشرده كنید. به گونهایكه یك و نیم سانتیمتر از لبههای مخلوط كدو فاصله داشته باشد.
سپس حلقههای گوجهفرنگی را روی پنیر بچینید و ریحان و باقیمانده پنیر را روی پای بریزید. اكنون پای را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك پای را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.