Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 21 آذر 1403 - 00:23

پای پیتزا با كدو

پای پیتزا با كدو

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كدوی سبز رشته‌ای خرد كرده 2 پیمانه

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده 1-2 حبه

تخم مرغ هزده 1 عدد

پنیر موزارلای رنده كرده 120 گرم

پنیر پارمسان رنده كرده 30 گرم

پنیر خامه‌ای 160 گرم

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد كرده 1 عدد

برگ ریحان خرد كرده 7-8 عدد

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

كدو، روغن زیتون، سیر و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه مخلوط كدو را در قالب چربكرده به قطر 5/22 سانتیمتر بریزید. حالا پنیر‌ها را با هم مخلوط كنید و یك قاشق سوپخوری از آن را روی مخلوط كدو بریزید و فشرده كنید. به گونه‌ایكه یك و نیم سانتیمتر از لبه‌های مخلوط كدو فاصله داشته باشد.

سپس حلقه‌های گوجه‌فرنگی را روی پنیر بچینید و ریحان و باقیمانده پنیر را روی پای بریزید. اكنون پای را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك پای را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید. 

 

برچسب ها: پای پیتزا با كدوغذا با کدوپای پیتزاپای کدوپای تعداد بازديد: 1434 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است