تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك و نرم شود. آنگاه سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا گوجهفرنگیها، ریحان، پنیر پارمسان، سركه بالزامیك، نمك و فلفل را نیز درون تابه بریزید و مخلوط كنید.
سپس تابه را از روی اجاق بردارید و كنار بگذارید. پس از نیم ساعت، محتویات تابه را در صافی بریزید و آب گوجهفرنگی را جدا كنید.
اینك مخلوط گوجه فرنگی را یك ساعت در یخچال نگه دارید و گاهی آن را هم بزنید تا به طور یكنواخت خنك شود. آنگاه برنج و مخلوط گوجهفرنگی را لابهلای هم در رینگ دلخواهتان بریزید و صاف كنید. سپس رینگ را از پلو جدا سازید و پلو را با برگ ریحان بیارائید.