آشپزباشی- مرضیه مرشدی
کره، سیر و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و کنار بگذارید. آنگاه روغن و سوسیس را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس تخممرغها و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید.
حالا مخلوط تخممرغی را روی سوسیسها، درون تابه بریزید و هم بزنید. اینک صبر کنید تا تخممرغ ببندد اما خشک نشود! نانها را دو لایه کنید و از مخلوط کره و سیر روی هر لایه از نان بمالید.
حالا یک قاشق سوپخوری سرپر از مخلوط سوسیس و تخممرغ روی نان بریزید و رویش را با پنیر بپوشانید. اکنون مینی پیتزا را در سینی فر دارای کاغذ روغنی بچینید و رویش را با سلیفون بپوشانید و دست کم یک ساعت در یخچال نگه دارید تا کاملا خنک شوند.
اینک سلیفون را بردارید و پیتزا را به مدت تقریبی 15-17 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.