تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
گوشت چرخكرده، سیر، نعنا، گشنیز، دارچین، تخمگشنیز، نیمی از زیره، نمك و نیمی از پودر چیلی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از مایهی گوشتی بردارید و از آن كوفته قلقلی بسازید. آنگاه در تابهی مناسبی، اندكی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
سپس كوفته قلقلیها را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شوند. اینك كوفته قلقلیها را از تابه درآورید و پیاز را در همان تابه تفت دهید تا نرم شود. حالا گوجهفرنگیها، زعفران، باقیماندهی زیره و چیلی را به پیاز بیفزائید و سس را بجوشانید تا گوجهفرنگیها نرم شوند.
اكنون كوفته قلقلیها را درون سس فراهم كرده، بریزید و 10 دقیقهی دیگر آن را بپزید. پس از آن، تخممرغها را روی خوراك بشكنید و بگذارید ببندد. اینك روی خوراك را با گشنیز بیارائید و میل كنید.