آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت را به چهار حلقه 200 گرمی برش بزنید و قدری با استیک کوب بکوبید. آنگاه با فلفل و روغن زیتون مزهدار کنید و یک شب در یخچال قرار دهید.
حالا هر بار دو قطعه از گوشت استیکی را در ظرف دیوار کوتاه مناسب مایکروویو قرار دهید .
سیرهای خرد کرده را در کنارش بریزید و روی صفحه پایهکوتاه در دستگاه بگذارید. در دستگاه را ببندید و با پخت ترکیبی مایکروویو و گریل 8 -10 دقیقه استیکها را بپزید.
سپس در دستگاه را باز کنید و استیکها را زیر و رو کنید و این بار 5 - 6 دقیقه دیگر آن را بپزید. اکنون استیک برشته شده را در بشقاب قرار دهید.
رویش نمک بپاشید و با سیر، ریحان و برشهای فلفل قرمز بیارائید و قدری از مخلوط سس روی آن بریزید.
روش تهیه سس: در کاسه مناسبی روغن زیتون، سس سویا و آب لیمو را مخلوط کنید.