Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

استیک با طعم سیر و ریحان

استیک با طعم سیر و ریحان

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت فیله گوساله  800 گرم

فلفل سیاه یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

سیر حلقه‌ای خرد کرده  4 حبه

نمک  به میزان لازم

ریحان 2 ساقه

فلفل قرمز خرد کرده  2 عدد

مواد لازم برای تهیه سس:

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

سس سویا 1 قاشق سوپخوری

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت را به چهار حلقه 200 گرمی برش بزنید و قدری با استیک کوب بکوبید. آنگاه با فلفل و روغن زیتون مزه‌دار کنید و یک شب در یخچال قرار دهید.

حالا هر بار دو قطعه از گوشت استیکی را در ظرف دیوار کوتاه مناسب مایکروویو قرار دهید .

سیرهای خرد کرده را در کنارش بریزید و روی صفحه پایه‌کوتاه در دستگاه بگذارید. در دستگاه را ببندید و با پخت ترکیبی مایکروویو و گریل 8 -10 دقیقه  استیک‌ها را بپزید.

سپس در دستگاه را باز کنید و استیک‌ها را زیر و رو کنید و این بار 5 - 6 دقیقه دیگر آن را بپزید. اکنون استیک برشته شده را در بشقاب قرار دهید.

رویش نمک بپاشید و با سیر، ریحان و برش‌های فلفل قرمز بیارائید و قدری از مخلوط سس روی ‌آن بریزید.

روش تهیه سس: در کاسه مناسبی روغن زیتون، سس سویا و آب‌ لیمو را مخلوط کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشاستیکغذا با گوشتاستیک با طعم سیر و ریحان تعداد بازديد: 1487 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است