آشپزباشی
پاستا را در آب جوش با مقداری نمك بپزید. سپس، آن را آبكش كنید و سس ماهی را بیفزائید. اینك، پاستای آماده را در ظرف مناسبی، برای پذیرائی بكشید.
روش تهیه سس ماهی
گلهای براكلی را به مدت 1 تا 2 دقیقه، در آب جوش بپزید تا جائی كه تُردی خود را از دست ندهند. حالا، روغن را در تابهای گرم كنید، آنگاه تكههای ماهی و سیر را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا تكههای ماهی خوب بپزند و له شوند. اینك فلفل چیلی، براكلی و كمی
فلفل سیاه به آن اضافه كنید و خوب با هم مخلوط سازید تا سس یكدستی به دست آید.