آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در ظرف مناسبی آب پیاز، زعفران، نمك، فلفل، پودر زنجفیل و روغن زیتون را بریزید، میگوها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن گاه میگو را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. حال میگو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با برنج و حلقههای نارنج بیارائید.
یادآوری 1: برای پاك كردن میگو، سر و دم میگو را با چاقو جدا كنید. پوست آن را بگیرید و با چاقو پشت میگو شكاف ایجاد كنید و روده آن را خارج كنید.
یادآوری 2: میتوانید دو طرف میگوها را پس از به سیخ كشیدن در تابهای كه كمی آن را چرب كردهاید تفت دهید.
یادآوری 3: اگر خواستید از سیخهای چوبی استفاده كنید. آنها را به مدت تقریبی 2ساعت در آب سرد خیس كنید تا هنگام تفت دادن در تابه نسوزد.