تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
آرد را الك كنید و در ظرف مناسبی بریزید و در مركزش حفرهای ایجاد كنید.
آنگاه مایه خمیر، نمك، شكر و روغن زیتون را در این حفره بریزید و آب را كمكم بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را در پارچهی مرطوبی بپیچید و 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید.
حالا روی خمیر قدری آرد بپاشید و آن را دو قسمت كنید.
اكنون هر تكهی خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و مایهی لهماجون را رویشان بریزید و پهن كنید.
اینك لهماجون را در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، بپزید.
حال لهماجون را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
روش تهیهی مایهی لهماجون: گوشت چرخكرده را در ظرف مناسبی بریزید. جعفری، سیر، پیاز، گوجهفرنگی چیلی، نمك، فلفل، رب گوجهفرنگی، پرك فلفل قرمز و 2 قاشق سوپخوری آب به آن بیفزائید و مخلوط كنید.