Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

له ماجون

له ماجون

shooroshirin5

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 200 گرم

 

مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

شكر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

آب ولرم 200 میلی‌لیتر

 

مواد لازم برای تهیه‌ی مایه‌ی له‌ماجون

 

گوشت چرخكرده 200 گرم

 

جعفری ریز خرد كرده 1 دسته

 

سیر خرد كرده (در صورت تمایل) 1 حبه

 

پیاز خرد كرده 200 گرم

 

فیله‌ی گوجه‌فرنگی خرد كرده 1 عدد

 

چیلی ریز خرد كرده 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

پرك فلفل قرمز (در صورت تمایل) 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

 

آرد را الك كنید و در ظرف مناسبی بریزید و در مركزش حفره‌ای ایجاد كنید.

آن‌گاه مایه ‌خمیر، نمك، شكر و روغن زیتون را در این حفره بریزید و آب را كم‌كم بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را در پارچه‌ی مرطوبی بپیچید و 30 دقیقه، در یخچال نگه‌ دارید.

حالا روی خمیر قدری آرد بپاشید و آن را دو قسمت كنید.

اكنون هر تكه‌ی خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و مایه‌ی له‌ماجون را رویشان بریزید و پهن كنید.

اینك له‌ماجون را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، بپزید.

حال له‌ماجون را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید. 

روش تهیه‌ی مایه‌ی له‌ماجون: گوشت چرخكرده را در ظرف مناسبی بریزید. جعفری، سیر، پیاز، گوجه‌فرنگی چیلی، نمك، فلفل، رب‌ گوجه‌فرنگی، پرك فلفل قرمز و 2 قاشق سوپخوری آب به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیمایه خمیرمواد لازم له ماجونروش تهیه له ماجونمایه له ماجونآشپزی با گوشت چرخکردهله ماجون تعداد بازديد: 1668 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است