آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
سینه مرغ و فیله گوشت را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
آنگاه به همراه پیاز، گشنیز، نمک، فلفل، زیره و روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس پیاز و فلفل دلمهایها را با قدری روغن در تابه مناسبی تفت دهید و بعد رب گوجهفرنگی و فلفل قرمز را بیفزائید و ترکیب کنید.
حالا گوشتهای فراهم کرده را در تابهای دیگر بریزید و روی حرارت تفت دهید تا پخته و برشته شود. اینک با مواد فراهم کرده مخلوط کنید.
سپس فاجیتا را در ظرف مناسبی بریزید، رویش پنیر چدار بپاشید و به همراه نان پیتای برشته کرده نوشجان کنید.