آشپزباشی- مرضیه مرشدی
ابتدا اسپاگتی را در قابلمهی مناسبی با آب و نمك بپزید، تا نرم شود. سپس آن را آبكش كنید.
حالا اسپاگتی، تخممرغ، خامه و نیمی از پنیر را در كاسهای مخلوط كنید و كنار بگذارید.
سپس در تابهی مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، گوشت را به پیاز بیفزائید و تفت دهید.
اینك سس فلفل تند، رب گوجهفرنگی و آب مرغ را اضافه نمائید و مخلوط گوشت را بپزید تا آب آن تبخیر شود.
آنگاه نخودفرنگی را بیفزائید.
اكنون با نیمی از مخلوط اسپاگتی كف و دیوارههای قالب چربكردهی 23 سانتیمتری پای را بپوشانید، حالا مخلوط گوشت را روی مایهی قبل بریزید و بقیهی مایهی اسپاگتی را روی سطح گوشت بریزید و با پشت قاشق بفشارید.
سپس باقیماندهی پنیر را رویش بپاشید و به مدت تقریبی 1 ساعت در فر گرم كرده با دمای 170 درجهی سانتیگراد بپزید. اینك پای را با سالسای گوجهفرنگی میل نمائید.
یادآوری: برای تهیهی سالسای گوجهفرنگی همهی مواد را با هم مخلوط كنید.