Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

رول شیكارون

رول شیكارون

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی  یك كیلوگرم

 

تخم‌مرغ  6 عدد

 

خیارشور نیم‌كیلوگرم

 

ژامبون نیم‌كیلوگرم

 

كنسرو نخودسبز  1 قوطی

 

سس مایونز  1/5 شیشه

 

ماست  4 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو یا سركه  3 قاشق سوپخوری

 

نان باگت 3 عدد

 

نمك و فلفل  به مقدار لازم

 

كپسول كاغذی  30 عدد

آشپزباشی- انسیه حافظی

 

سیب زمینی‌ها را خوب بشوئید، با كمی نمك آبپز كنید و پوست بگیرید. تخم‌مرغ‌ها را هم پس از آبپز كردن، پوست بگیرید و رنده كنید. خیارشور و ژامبون را ریز خرد كنید. آن‌گاه با نخودسبز و بقیه‌ی مواد، مقداری سس مایونز، ماست، آبلیمو، نمك و فلفل مخلوط نمائید.

حالا خمیر وسط نان باگت را بیرون آورید و داخل نان را كاملاً سس مایونز بمالید. سپس آن را از مواد آماده پر كنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد با كارد برقی برش بزنید و داخل كپسول بگذارید و به صورت رولت تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیرولآشپزباشیانسیه حافظیرول شیكارونروش تهیه رول شیكارونمواد لازم رول شیكارونشیکارون تعداد بازديد: 1254 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است