آشپزباشی- انسیه حافظی
سیب زمینیها را خوب بشوئید، با كمی نمك آبپز كنید و پوست بگیرید. تخممرغها را هم پس از آبپز كردن، پوست بگیرید و رنده كنید. خیارشور و ژامبون را ریز خرد كنید. آنگاه با نخودسبز و بقیهی مواد، مقداری سس مایونز، ماست، آبلیمو، نمك و فلفل مخلوط نمائید.
حالا خمیر وسط نان باگت را بیرون آورید و داخل نان را كاملاً سس مایونز بمالید. سپس آن را از مواد آماده پر كنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد با كارد برقی برش بزنید و داخل كپسول بگذارید و به صورت رولت تزئین نمائید.