گروه آشپزی
در ظرف مناسبی، آرد، نمك و مایهخمیر را مخلوط كنید. آنگاه شیر ولرم، كره و تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود و به دست نچسبد.
خمیر را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و یك ساعت كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز كنید و با برشگری به قطر 10 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس به اندازه یك قاشق سوپخوری از مواد میانی روی هر خمیر بگذارید و خمیر را تا كنید. لبههای آن را به هم بچسبانید و در سینی فر بگذارید. حالا رویشان زرده تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید.
روش تهیه مواد میانی: كره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق آب كنید. آنگاه پیاز را بیفزائید، تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا فیله ماهی و قارچ را بیفزائید و تفت دهید و بگذارید ماهی بپزد.
اكنون پنیر خامهای، شوید، پیازچه، نمك و فلفل را به مواد اضافه كنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود.