آشپزباشی- مرضیه مرشدی
در ظرف مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. نمك و قدری روغن اضافهكنید، پاستا را به آن بیفزائید و به مدت 5 تا 8 دقیقه بجوشانید تا پاستا نرم شود. حالا پاستای گرم را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با هر دو سس و ریحان، تزئین نمائید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی: ابتدا روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق، با حرارت متوسط داغ كنید. پیاز را بیفزائید و آن را تفتدهید تا نرم و سبك شود. سپس سیر را بیفزائید و به مدت یك دقیقه دیگر تفتدهید.
حالا گوجهفرنگی، جعفری، آویشن، برگ بو، شكر و رب گوجهفرنگی را به آن اضافه و مخلوط نمائید. نمك و فلفل را هم بیفزائید و بدون اینكه در ظرف را بگذارید، صبركنید نیمی از آب سس بخار شود. اكنون ظرف را از روی حرارت بردارید و برگ بو را از مخلوط جدا كنید.
روش تهیه سس مرغ: ابتدا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید، سپس مرغ و بادام را بیفزائید و به مدت 5 تا 6 دقیقه تفتدهید. اینك خامه، نمك و فلفل را بیفزائید. اكنون سس آماده مصرف میباشد.