آشپزباشی- افسانه ظروفی
میگو را در روغن داغ بریزید تا قدری پف كند.
آنگاه روی كاغذ هولهای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
سپس بادام هندی و نخودچی را در روغن برشته كنید و روی كاغذ هولهای آشپزخانه بریزید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
حالا میگو، چیپس ذرت، بادام هندی و نخودچی را در كاسه مناسبی بریزید، ادویه و فلفل را بیفزائید و خوب مخلوط سازید.
اكنون آجیل را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بریزید.
یادآوری: میگوی خشك را میتوانید از خشكبار فروشیها تهیه كنید.