آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه کرفس را بیفزائید و قدری تفت دهید.
حالا پیاز را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس شعله را خاموش کنید.
اینک گوشت، دارچین، زعفران، نمک، فلفل، ترخون، مرزه و تخممرغ را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
شیر و آرد سوخاری را نیر به مخلوط اضافه کرده و دو دقیقه بخوبی هم بزنید.
حالا مخلوط را به مواد گوشتی بیفزائید و آن را خوب ورز دهید تا انسجام پیدا کند.
اکنون قالب مافین را به ابعاد 12×22 با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید.
سپس مایة گوشتی را درون قالب بریزید و با دست خوب بفشارید .
حالا رویش را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد در طبقه وسط فر بپزید.
آنگاه میتلوف را از فر خارج کرده و ده دقیقه صبر کنید.
سپس آن را از قالب خارج کنید و رویش را با نوارهای بیکن بپوشانید و 15 دقیقه دیگر در فر بپزید.
حالا سیبزمینیها را که از قبل پوست گرفته و در سینی فر برشته کردهاید، کنار میتلوف برش زده قرار دهید و آن را سرو نمائید.
یادآوری:
در صورت دلخواه میتوانید از قارچ هم برای تزئین استفاده کنید.