آشپزباشی- مرضیه مرشدی
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه فلفل دلمهای، پیاز و قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا اسفناج را افزوده و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود.
سپس تخممرغها، آب، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید. حالا تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و مایه تخممرغی را درون تابه بریزید و بگذارید یک طرف آن ببندد.
اکنون مخلوط اسفناج را روی املت بریزید و پنیر بپاشید. اکنون طرف دیگر املت را روی مواد میانی تا کنید و پس از چند دقیقه، املت را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.