آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
آرد را همراه با نمک در ظرف مناسبی بریزید، کره را بیفزائید و با انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خردهنان درآید. آنگاه 1-2 قاشق سوپخوری آب به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدست آید.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. مرغ، نمک، فلفل و روغن زیتون بپاشید و رویش برگ بو بگذارید. اکنون سینه مرغ را رول کرده و در فویل بپیچید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه مرغ خنک شد، آن را حلقهای خرد کنید. آنگاه قالب تارت را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و در قالب پهن نمائید. روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نکند و آن را 15-20 دقیقه، در بپزید.
همینکه تارت خنک شد، سس پستو را رویش بمالید و حلقههای بادمجان و مرغ را یکی در میان، روی تارت بچینید و از سس فراهم کرده رویش بریزید.
روش تهیه سس پستو: ریحان، گردو، سیر و پنیر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد پوره شود. آنگاه روغن را کمکم بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا نمک و فلفل را به سس اضافه نمائید.