آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
گوشت، سوسیس، نمك، فلفل، پیاز و سیر را در كاسهی مناسبی بریزید و خوب ورز دهید.
آنگاه جعفری را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس در تابهی مناسبی، روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
حالا هر بار به اندازهی 2 قاشق سوپخوری از مایهی گوشت، بردارید و به شكل بیضی در آورید و در سینی چربكرده بچینید.
بعد آنها را در روغن سرخ كنید و روی كاغذ هولهای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
اكنون گوجهفرنگیها را در همان تابه بریزید و 1 دقیقه، تفت دهید.
آنگاه كوفته كباب را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بچینید و با گوجهفرنگی و كاهو بیارائید.