آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در نانها شکافی ایجاد کنید و قدری درون نان را خالی کنید. آنگاه یک قاشق چایخوری از سس مایونز را درون نان بمالید. حالا تخممرغ، گوجهفرنگی، خیارشور و قدری کاهو درون نان قرار دهید.
سپس ساندویچها را در کاغذ روغنی پوشش دهید.
نان باگت 6 عدد کوچک
سس مایونز 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ آبپز ورقهای خرد کرده 3 عدد
گوجه فرنگی خرد کرده به میزان لازم
کاهوی خرد کرده چند برگ
آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در نانها شکافی ایجاد کنید و قدری درون نان را خالی کنید. آنگاه یک قاشق چایخوری از سس مایونز را درون نان بمالید. حالا تخممرغ، گوجهفرنگی، خیارشور و قدری کاهو درون نان قرار دهید.
سپس ساندویچها را در کاغذ روغنی پوشش دهید.