Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

برنج مخلوط

برنج مخلوط

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 100 میلی‌لیتر

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

گوشت چرخكرده 200 گرم

 

فیله‌ی مرغ خردكرده 200 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

قرص عصاره‌ی گوشت 1 عدد

 

زعفران حل‌كرده به میزان لازم

 

برنج 3 پیمانه

 

پنیر پارمسان 50 گرم

آشپزباشی- انسیه حافظی گلی

 

در قابلمه‌ی مناسبی، روغن بریزید و پیاز را در آن، تفت دهید. آن‌گاه سیر و گوشت را بیفزائید و قدری سرخ كنید.

سپس فیله‌ی‌مرغ، نمك و فلفل را اضافه نمائید و 5 دقیقه‌ی دیگر، تفت دهید. اینك قرص عصاره‌ی گوشت را در 4 پیمانه آب گرم، حل كنید و درون قابلمه، بریزید.

حال زعفران و برنج را بیفزائید و صبر كنید تا آبش، كشیده شود و بعد آن را دم كنید. اكنون برنج را در دیس زیبائی بكشید و رویش پنیر بپاشید.

نكات مهم

برای تهیه‌ی عصاره‌ی گوشت در منزل تكه‌‌های استخوانی گوشت را بردارید (2/5 كیلوگرم) در قابلمه‌ی بزرگی بریزید، 6 پیمانه آب روی گوشت بریزید.

سپس 4 حبه سیر له كرده، 6 ساقه جعفری، 4 شاخه آویشن، 2 عدد برگ بو و 1 قاشق چایخوری دانه‌ی فلفل به آن بیفزائید و به مدت 8-12 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا آهسته بپزد.

آن‌گاه مایه را از صافی رد كنید و بعد از خنك شدن، چربی آن را بگیرید و بسته‌بندی كنید.

این میزان مواد سه‌و یك‌دوم پیمانه عصاره‌ی گوشت به شما خواهد داد.

به همین ترتیب می‌‌توانید عصاره‌ی مرغ نیز تهیه كنید.

با این تفاوت كه از تكه‌های استخوانی مرغ (گردن، بال، تكه‌های استخوانی پشت، ...) هویج، ساقه‌ی كرفس، پیاز خرد كرده، برگ بو و دانه‌ی فلفل سیاه استفاده نمائید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیآموزش پلوغذای مللانواع پلوبرنج مخلوطآشپزباشی تعداد بازديد: 1441 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است