آشپزباشی
برگهای اسفناج تازه را همراه با روغن و آبلیمو در غذاساز بریزید تا خوب با هم مخلوط شوند. ظرف بزرگ گودی را روی حرارت بگذارید و آب در آن بریزید تا به بجوش آید.
در این فاصله در تابه مناسبی، روغن بریزید و فیله گوشت را در آن سرخ كنید. بعد پیاز و سیر را در تابه بریزید و تا نرم شدن پیاز، آنها را با هم تفت دهید.
فتوچینی را با آبجوش بپزید و در آبكش بریزید. بعد پاستا و سبزی مخلوطكرده با آب، روغن و ژامبون را با هم مخلوط كنید و فیله سرخكرده را در ظرف بگذارید. حالا مخلوط سیر و پیاز را بیفزائید و روی آن فتوچینی بدهید.