Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:59

سوپ پاستا و مرغ

سوپ پاستا و مرغ

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله مرغ 2 عدد

 

قارچ  90 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز، خردكرده 1 عدد

 

اسپاگتی خرد‌كرده 180 گرم

 

آب مرغ 1/5  لیتر

 

برگ ریحان   30 گرم

آشپزباشی

فیله‌های مرغ را به تكه‌های كوچك خرد كنید و قارچ را نیز ورقه ورقه نمائید. حالا، روغن را گرم كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه مرغ، قارچ اسپاگتی و آب مرغ را بیفزائید و بجوشانید.

سپس شعله را كم كنید و بگذارید به مدت 10 دقیقه آرام بجوشد. بعد برگ‌های ریحان را اضافه كنید. اكنون، كمی نمك و فلفل بیفزائید تا سوپ مزه‌دار شود.

 

برچسب ها: سوپآموزش آشپزیآشپزباشیسوپ پاستا و مرغسوپ پاستاسوپ با مرغآموزش سوپ پاستا تعداد بازديد: 1187 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است