آشپزباشی- فاطمه درویش
تخممرغها را در ظرفی بریزید و كنار بگذارید. آنگاه پودر سوخاری، پنیر پارمسان، پیازچه، نمك و فلفل را در بشقاب دیگری بریزید و با هم مخلوط كنید.
سپس قارچها را ابتدا در تخممرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید و دوباره آنها را ابتدا در تخممرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید و كنار بگذارید.
حال روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.
اكنون قارچها را در روغن فراوان سرخ كنید و بعد روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
اینك قارچها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با پیازچه بیارائید.