آشپزباشی- سرور چاووشی
پایههای قارچ را جدا سازید و داخل قارچ را قدری خالی كنید.
آنگاه پایهی قارچها را ریز خرد كنید و همراه با پیازچه، فلفل، مرغ و سبزی تفت دهید.
اینك نمك، فلفل، سویاسس و آرد را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
داخل قارچها را با این مواد پر كنید، آنها را تا نیمه درون سس فراهم كرده فرو برید و در روغن داغ سرخ كنید.
اینك دلمهی قارچ را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید.
روش تهیهی سس: آرد ذرت، آرد گندم، نمك و زعفران را مخلوط كنید تا مانند ماست غلیظ شود. سس آمادهی مصرف میباشد.
یادآوری: اگر سس غلیظ بود كمی آب به آن اضافه كنید.