آشپزباشی – پوراندخت نميرانيان
اسپاگتیها را از وسط نصف كنید و در آب جوش و نمك بپزید. آنگاه اسپاگتی را در آبكش بریزید و روغن زیتون را به آن بیفزائید تا به هم نچسبند.
سپس اسفناج را بخارپز كنید، در صافی بریزید و بفشارید تا آب اضافیاش گرفته شود. اكنون اسفناج، تخممرغ، پودرسوخاری، نمك فلفل، پنیر، قرص عصاره و آویشن را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
حالا روغن مایع را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس هر بار یك قاشق سوپخوری از مخلوط اسفناج را در روغن بریزید و با پشت قاشق رویش را صاف كنید و سرخ نمائید.
اینك برای هر نفر قدری اسپاگتی در بشقاب بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید و 4 عدد از اسفناجهای برشته شده را در آن قرار دهید و قدری نیز پودر آویشن رویش بپاشید.