Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 20 آذر 1403 - 23:52

اسپاگتی با اسفناج پنیری

اسپاگتی با اسفناج پنیری

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

اسپاگتی 350 گرم

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

اسفناج ریز خرد كرده 1 كیلوگرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

پودر سوخاری  2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل قرمز به میزان لازم

 

پنیر پارمسان رنده‌كرده 3 قاشق سوپخوری

 

قرص عصاره گوشت یا مرغ 1 عدد

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی – پوراندخت نميرانيان

 

اسپاگتی‌ها را از وسط نصف كنید و در آب جوش و نمك بپزید. آن‌گاه اسپاگتی را در آبكش بریزید و روغن زیتون را به آن بیفزائید تا به هم نچسبند.

سپس اسفناج را بخارپز كنید، در صافی بریزید و بفشارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. اكنون اسفناج، تخم‌مرغ، پودرسوخاری، نمك فلفل، پنیر، قرص عصاره و آویشن را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

حالا روغن مایع را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس هر بار یك قاشق سوپخوری از مخلوط اسفناج را در روغن بریزید و با پشت قاشق رویش را صاف كنید و سرخ نمائید.

اینك برای هر نفر قدری اسپاگتی در بشقاب بریزید و وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید و 4 عدد از اسفناج‌های برشته شده را در آن قرار دهید و قدری نیز پودر آویشن رویش بپاشید.

 

برچسب ها: انواع اسپاگتیاسپاگتیاسپاگتی با اسفناجاسپاگتی با پنیرآموزش اسپاگتیطرز تهیه اسپاگتی تعداد بازديد: 1264 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است