آشپزباشی – نفیسه قنبری
خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و نوارهائی به طول 30 و عرض 1 سانتیمتر ببرید. آنگاه قیفهای مخصوص را قدری چرب كنید و خمیر را دور قیف بپیچید.
(پیچیدن خمیر را از نوك قیف شروع كنید) لبههای خمیر را كمی با آب مرطوب كنید و به هم بچسبانید. سپس آنها را در سینی شیرینیپزی بچینید و رویشان سفیده تخممرغ بمالید.
حال سینی را 20 دقیقه در یخچال بگذارید. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید و بعد از 5 دقیقه دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد كاهش دهید و 8 دقیقه دیگر، خمیر هزارلا را بپزید.
آنگاه قیفها را از قالب جدا كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شود. حالا قیفها را با مواد میانی پر كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: زرده تخممرغ را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید. بعد از 5 دقیقه، روغن ذرت را كمكم به آن بیفزائید و دستگاه مخلوطكن را روشن نگه دارید تا سس غلیظ شود.
حالا سركه و آب ترب را بیفزائید و چند دقیقه دیگر دستگاه را روشن كنید تا سس غلیظ شود. سپس سینه مرغ و خیارشور را به این سس بیفزائید و مخلوط كنید.
یادآوری: خمیر میل فوی را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.