آشپزباشی- فاطمه درویش
سیر، ماست و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.
آنگاه آب، سركه و یك قاشق چایخوری نمك را در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید.
سپس حرارت اجاق را ملایم كنید و تخممرغها را یكی یكی بشكنید و با فاصله، در آب در حال جوش بیندازید و بپزید.
اینك تخممرغهای پخته را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید. كره را آب كنید و پاپریكا را به آن بیفزائید و قدری تفت دهید.
اكنون مخلوط ماست را روی تخممرغها بریزید و با سس كره و پاپریكا، آن را بیارائید.