تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
قالب كمربندی را به قطر 23سانتیمتر، با نیمی از كره چرب كنید و نیمی از خرده نان را در قالب بریزید. آنگاه سیبزمینیها را بپزید و سپس پوره كنید. پوره سیبزمینی، نمك، فلفل و تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیاز را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. اكنون قرص مرغ، خلال بادام، ادویه و جوز هندی را به گوشت بیفزائید و اندكی تفت دهید. حال یكسوم از پوره سیبزمینی را در قالب بریزید و صاف كنید.
سپس نیمی از مخلوط گوشت را رویش بریزید و با نیمی از باقیمانده پوره سیبزمینی، روی گوشت را بپوشانید. اینك باقیمانده گوشت را روی پوره سیبزمینی بریزید و با باقیمانده پوره سیبزمینی روی گوشت را بپوشانید و باقیمانده خرده نان را روی پوره بپاشید.
آنگاه باقیمانده كره را روی كیبه بریزید و آن را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، بپزید. همینكه كیبه قدری خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سالاد كلم، هویج و گوجهفرنگی میل كنید.