تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سرور چاووشی
مرغ را همراه با پیاز، سیر، نمك، فلفل و زعفران بپزید. آنگاه، استخوانهای آن را بگیرید و مرغ را به تكههای كوچك خرد كنید. سپس ماش را بپزید و برنج خیسانده را در آب جوش بریزید و روی اجاق بجوشانید.
همینكه مغز برنج نرم شد، رشته و ماش را به آن بیفزائید و پس از یك دقیقه در صافی بریزید. حالا مخلوط رشتهپلو و ماش را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط اجاق، به مدت تقریبی 52 دقیقه دم كنید.
اكنون كشمش را در اندكی روغن تفت دهید و كنار بگذارید. اینك رشتهپلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با پیازداغ، كشمش و مرغ بیارائید.