آشپزباشی – مریم امیری
پاستا را در آب جوش و نمك بجوشانید تا نرم شود. سپس آن را در صافی بریزید. آنگاه در تابه مناسبی پیاز را در روغن زیتون تفت دهید، براكلی را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید تا كمی نرم شود.
حالا ژامبون را اضافه كنید و تابه را از روی حرارت بردارید. اینك نمك، فلفل و سس بشامل را با آن مخلوط كنید و بگذارید سرد شود. اكنون زردههای تخممرغ را با سس و پاستا مخلوط كنید.
سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. اینك آن را به آرامی با مواد قبل مخلوط نمائید. حالا مایه فراهم كرده را داخل 4 قالب سوفله چربكرده با گنجایش 200 میلیلیتر بریزید و سطح آن را با پنیر بپوشانید. سپس در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.
روش تهیه سس بشامل: كره را در تابهای گرم كنید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آرد را اضافه كنید و به تفت دادن ادامه دهید، به حدی كه بوی خامی آرد گرفته شود اما رنگ آن تغییر نكند.
آنگاه آب گوشت و شیر را با هم مخلوط كنید و به تدریج به مخلوط آرد اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. جوز هندی، نمك و فلفل را نیز اضافه كنید.
سس را به مدت تقریبی 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. سپس خامه و آبلیمو را بیفزائید و ظرف سس را از روی حرارت بردارید. صبر كنید تا سس كمی خنك شود. سپس آن را مصرف نمائید.