Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

ترين اسفناج و ماهي

ترين اسفناج  و ماهي

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

برگ اسفناج  20 عدد

آب 60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

قرص عصاره سبزی 1 عدد

آب جوش برای حل كردن قرص 125 ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه)

فیله ماهی (به دلخواه) 400 گرم

پودر ژلاتين 1 قاشق سوپخوري

آب سرد 60  ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

پيازجهخردكرده 2 قاشق سوپخوري

خامه صبحانه 60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

آبليمو 60  ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

ماهی قزل‌آلای دودی 400 گرم

كره 200 گرم

خامه (اضافی) 2 قاشق سوپخوری

آبليموی (اضافی)1 قاشق سوپخوری

پيازچه خردكرده (اضافی)1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه سس اسفناج با سبزی معطر:

برگ اسفناج 20 عدد

جعفری خردكرده 30 گرم

تره خردكرده  30 گرم

آب 125 ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه)

زرده تخم‌مرغ  2 عدد

خردل 1 قاشق چايخوری

آبليمو يك‌و يك‌دوم قاشق سوپخوری

روغن مايع 250 میلی ليتر (1 پيمانه)

آب داغ 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

قالب لوف را به اندازه 8×26 سانتيمتر چرب كنيد و با سلفون بپوشانيد. آن‌گاه برگ‌های اسفناج را بخارپز كنيد، رويش آب سرد بدهيد و روی هوله كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا رطوبت اضافيش گرفته شود.

سپس قرص عصاره سبزی را در آب جوش حل كنيد و در تابه كوچکی بريزيد و روی حرارت بجوشانيد. حالا فیلهماهی را بيفزائيد و بپزيد. بعد بگذاريد ماهي خنك شود.

اكنون ژلاتين را روی آب سرد بپاشيد و به روش بن‌ماری حل كنيد. فیله ماهی را با پشت چنگال له كنيد و در كاسهمناسبی بريزيد و پيازچه، خامه، آبليمو و ژلاتين حلكرده را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.

پوست و تيغ ماهی قزل‌آلا را بگيريد و همراه با كره در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. آن‌گاه خامه، آبليمو و پيازچه (اضافي)را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.

حالا اين مخلوط را در قالب بريزيد و رويش را با برگ‌های اسفناج بپوشانيد. سپس مخلوط ماهی و پيازچه را روی برگ‌های اسفناج بريزيد و رويش نيز برگ اسفناج بچينيد.

روی قالب را با سلفون بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد. حالا ترين را برای پذيرائی در ظرف برگردانيد و با سس ميل كنيد.

 

روش تهیهسس اسفناج با سبزی معطر: اسفناج، جعفری، تره و آب را در تابه مناسبی بريزيد و 10 دقيقه روی حرارت قرار دهيد تا بجوشد.

حالا مخلوط اسفناج را در صافی بريزيد و كنار بگذاريد تا سرد شود. زرده تخم‌مرغ‌ها را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد، خردل و آبليمو را بيفزائيد و دستگاه را روشن كنيد تا سس يكدستی حاصل شود.

روغن را كم‌كم به سس بيفزائيد و دستگاه را روشن نگه داريد. حالا آب و مخلوط اسفناج را بيفزائيد و دستگاه را روشن كنيد تا اسفناج پوره شود و سس صافی به دست آيد.

تعداد بازديد: 1088 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است