آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
قالب لوف را به اندازه 8×26 سانتيمتر چرب كنيد و با سلفون بپوشانيد. آنگاه برگهای اسفناج را بخارپز كنيد، رويش آب سرد بدهيد و روی هوله كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا رطوبت اضافيش گرفته شود.
سپس قرص عصاره سبزی را در آب جوش حل كنيد و در تابه كوچکی بريزيد و روی حرارت بجوشانيد. حالا فیلهماهی را بيفزائيد و بپزيد. بعد بگذاريد ماهي خنك شود.
اكنون ژلاتين را روی آب سرد بپاشيد و به روش بنماری حل كنيد. فیله ماهی را با پشت چنگال له كنيد و در كاسهمناسبی بريزيد و پيازچه، خامه، آبليمو و ژلاتين حلكرده را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.
پوست و تيغ ماهی قزلآلا را بگيريد و همراه با كره در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. آنگاه خامه، آبليمو و پيازچه (اضافي)را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.
حالا اين مخلوط را در قالب بريزيد و رويش را با برگهای اسفناج بپوشانيد. سپس مخلوط ماهی و پيازچه را روی برگهای اسفناج بريزيد و رويش نيز برگ اسفناج بچينيد.
روی قالب را با سلفون بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد. حالا ترين را برای پذيرائی در ظرف برگردانيد و با سس ميل كنيد.
روش تهیهسس اسفناج با سبزی معطر: اسفناج، جعفری، تره و آب را در تابه مناسبی بريزيد و 10 دقيقه روی حرارت قرار دهيد تا بجوشد.
حالا مخلوط اسفناج را در صافی بريزيد و كنار بگذاريد تا سرد شود. زرده تخممرغها را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد، خردل و آبليمو را بيفزائيد و دستگاه را روشن كنيد تا سس يكدستی حاصل شود.
روغن را كمكم به سس بيفزائيد و دستگاه را روشن نگه داريد. حالا آب و مخلوط اسفناج را بيفزائيد و دستگاه را روشن كنيد تا اسفناج پوره شود و سس صافی به دست آيد.