آشپزباشی- مرضیه مرشدی
در تابهی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه قارچ و سیر را در آن تفت دهید و كنار بگذارید.
حالا كره را در تابه بریزید و پیاز را در آن قدری تفت دهید تا سبك و نرم شود.
سپس آب مرغ را بجوشانید و قارچ و پیاز را همراه با نمك و فلفل به آن بیفزائید و ده دقیقه، بپزید.
اكنون خامه و نیمی از جعفری را در سوپ بریزید و بعد آن را از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید.
آنگاه سوپ را با نان تست برشته و جعفری بیارائید و میل كنید.