روشتهیه
کف ظرف مورد نظر را با قدری سس آغشته کنید. آنگاه یک لایه سیبزمینی و یک لایه بادمجان بچینید. سپس کمی جعفری و پیاز داغ اضافه کنید و بعد آویشن، رزماری، سس و کمی پنیر. این مواد باید بهصورت دولایه ریخته شود و در لایه آخر فقط سس و پنیر قرار گیرد. حالا در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود. گراتن باید داخل همان ظرف سرو شود.
روش تهیه سس سفید
کره و آرد را در تابة مناسبی بریزید و قدری روی حرارت تفت دهید. آنگاه شیر را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود. سپس نمک، فلفل و جوز هندی را به سس اضافه کنید.