Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

پیراشکی مرغ ترکیه ای

پیراشکی مرغ ترکیه ای

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

مایه خمیر  یک قاشق سوپخوری

شکر 1 قاشق سوپخوری

آب ولرم  یک دوم  پیمانه

آرد 500گرم

روغن مایع  50 میلی‌لیتر

نمک  یک‌دوم  قاشق چایخوری

آب  حدودا 200 میلی‌لیتر

مواد لازم میانی:

پیاز 1 عدد

قارچ ریز خرد کرده 150 گرم

فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده  1 عدد

سینه مرغ پخته و خرد کرده  200 گرم

ژامبون مرغ خرد کرده 200 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر موزارلا  به میزان لازم

آشپزباشی - نازنین باقری

مایه خمیر، شکر و آب ولرم را در کاسه مناسبی بریزید و در محیط مناسب قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه آرد را در ظرف مناسبی الک کنید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد نمائید. سپس مایه خمیر، روغن و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید.

آب را نیز اضافه کنید تا خمیر بدست آید. حالا خمیر را ورز داده و در کاسه چرب کرده قرار دهید و رویش را با سلفون بپوشانید و در محیط آشپزخانه حدود 40 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

در این فاصله مواد میانی را  آماده کنید. پیاز را خرد کرده و تفت دهید .سپس قارچ و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و با شعله زیاد تفت دهید تا آب قارچ کاملا گرفته شود.

اینک مرغ، ژامبون، نمک و فلفل را بیفزائید و حدود 10 دقیقه دیگر تفت دهید و از روی اجاق بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

پس از خنک شدن پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.حالا خمیر عمل آمده را ورز دهید تا هواگیری شود.

اینک خمیر را به صورت گلوله‌های کوچک در آورده و از مواد میانی در آن بگذارید و پیراشکی را بپیچید و در روغن داغ، سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.

اکنون پیراشکی‌ها را در ظرف مناسب پذیرائی سرو نمائید.

برچسب ها: غذای مللغذای ترکیه ایطرز تهیه پیراشکیآشپزباشیپیش غذای خوشمزهپیراشکی ترکیه اینازنین باقری تعداد بازديد: 2127 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟