آشپزباشی- ماه منیر نوری
در كاسه مناسبی، آرد، آرد ذرت و نمك را مخلوط كنید و در مركز آن حفرهای ایجاد نمائید. آنگاه در ظرفی تخم مرغها و روغن زیتون را بیفزائید و با آرد مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید و به مدت 15 دقیقه در كیسه نایلونی نگه دارید.
بار دیگر خمیر را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر، عرض 8 و طول 20 سانتیمتر باز كنید و با فاصلههای 4 سانتیمتر از یكدیگر، مقداری ازمواد میانی روی خمیر قرار دهید و یك طرف خمیر را روی مواد میانی تا كنید. فاصله خمیر بین مواد میانی را با انگشت فشار دهید تا بتوانید آنها را به اندازه مربعهای 4 سانتیمتری ببرید. خمیرهای برش خورده را در سینی چرب كرده بچینید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا حدود 6 لیوان آب داخل قابلمه بریزید، یك قاشق روغن زیتون و یك قاشق نمك به آن اضافه كنید. بعد قابلمه را روی اجاق بگذارید تا آب بجوشد. حالا خمیر راویولی را در آن بپزید و در آبكش بریزید. اكنون راویولی را در ظرف مناسبی بچینید، سس را به آن بیفزائید و با گردو و ریحان تزئین كنید.
روش تهیه مواد میانی
همه مواد را با یكدیگر مخلوط كنید.
روش تهیه سس
كره را در تابهای بریزید و پیازچه را به مدت یك دقیقه در آن تفت دهید. سپس بقیه مواد را اضافه كنید و پس از جوشیدن سس، آن را از روی اجاق بردارید.