Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

پیراشكی فانتزی با سس چیلی

پیراشكی فانتزی با سس چیلی

shooroshirin6

0 0

سخت

15 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

سیب زمینی پوست كنده، خرد كرده و پخته 700 گرم

 

هویج رنده كرده 1 عدد

 

نخود فرنگی 1 پیمانه

 

سویا سس یك چهارم پیمانه

 

زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری

 

زیره یك دوم قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده یك دوم قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

 

شكر 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم خمیر با پایه آب:

 

آرد 310 گرم

 

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

آب ولرم 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

 

مواد لازم خمیر با پایه كره:

 

آرد 190 گرم

 

كره خرد كرده 75 گرم

 

آب 2-3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك و نرم شود. آن گاه سیب‌زمینی، هویج  و نخود را افزوده و تفت دهید.

حالا سویا‌سس را همراه با ادویه‌ها، آبلیمو و شكر مخلوط كنید و آن را روی سبزیجات درون تابه بریزید.

سپس بگذارید این مواد بپزد و آبش كشیده شود. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه فراهم كرده، خنك شود. اینك خمیر با پایه آب را به این ترتیب آماده كنید.

همه مواد را در كاسه همزن برقی بریزید و با مفتول خمیرزن، مواد را مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.

آن‌گاه روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه در دمای محیط، استراحت دهید. در این میان خمیر با پایه كره را به این ترتیب آماده نمائید. همه مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود.

حالا خمیر پایه آب را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و خمیر كره‌ای را كه به شكل توپ درآورده‌اید در وسط آن بگذارید و خمیر را جمع كنید.

سپس خمیر را به شكل مستطیل باز كنید و آن را مانند رولت رول نمائید. حالا دوباره روی خمیر وردنه بكشید و آن را باز كنید و دوباره رول نمائید.

اكنون رول خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر برش دهید و روی هر برش وردنه بكشید. آن‌گاه روی هر دایره خمیر 1 قاشق سوپخوری از مواد میانی بگذارید و خمیر را روی این مواد تا كنید. لبه‌های خمیر را محكم كنید تا مواد میانی از آن بیرون نریزد!

حالا پیراشكی‌ها را در روغن مخصوص سرخكردن، برشته كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.

اینك پیراشكی‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با سس چیلی میل كنید.

 

برچسب ها: پیراشكی فانتزی با سس چیلیپیراشکی با سس جیلیپیراشکی فانتریپیراشکی با چیلیپیراشکی تعداد بازديد: 1675 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است