تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك و نرم شود. آن گاه سیبزمینی، هویج و نخود را افزوده و تفت دهید.
حالا سویاسس را همراه با ادویهها، آبلیمو و شكر مخلوط كنید و آن را روی سبزیجات درون تابه بریزید.
سپس بگذارید این مواد بپزد و آبش كشیده شود. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه فراهم كرده، خنك شود. اینك خمیر با پایه آب را به این ترتیب آماده كنید.
همه مواد را در كاسه همزن برقی بریزید و با مفتول خمیرزن، مواد را مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.
آنگاه روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه در دمای محیط، استراحت دهید. در این میان خمیر با پایه كره را به این ترتیب آماده نمائید. همه مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود.
حالا خمیر پایه آب را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و خمیر كرهای را كه به شكل توپ درآوردهاید در وسط آن بگذارید و خمیر را جمع كنید.
سپس خمیر را به شكل مستطیل باز كنید و آن را مانند رولت رول نمائید. حالا دوباره روی خمیر وردنه بكشید و آن را باز كنید و دوباره رول نمائید.
اكنون رول خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر برش دهید و روی هر برش وردنه بكشید. آنگاه روی هر دایره خمیر 1 قاشق سوپخوری از مواد میانی بگذارید و خمیر را روی این مواد تا كنید. لبههای خمیر را محكم كنید تا مواد میانی از آن بیرون نریزد!
حالا پیراشكیها را در روغن مخصوص سرخكردن، برشته كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.
اینك پیراشكیها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با سس چیلی میل كنید.