تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
ورقههای لازانیا را در قابلمه حاوی آب جوش و نمك بپزید تا قدری نرم شود. حالا آنها را با آب سرد آبكشی كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید.
برای تهیه مایه میانی؛ روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك شود. اكنون گوشت چرخكرده را بیفزائید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر كند.
قارچ و فلفل دلمهای را به گوشت اضافه كنید و تفت دهید. حالا گوجهفرنگی، نمك، فلفل و ارگانو را بیفزائید و سس را روی حرارت ملایم بپزید تا آب اضافیش تبخیر شود. سس را كنار بگذارید تا خنك شود.
اینك هر بار دو ورق لازانیا را به شكل + روی هم قرار دهید و قدری از مواد میانی وسط آن بگذارید و لازانیا را مثل بقچه تا كنید. روی لقمهها سس مایونز بمالید و پنیر روی آن قرار دهید. لقمههای لازانیا را در ظرف نسوز چربكردهای بچینید و به مدت 15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر آب شود و طلائی رنگ گردد.